У Лондоні пройшов багатотисячний марш на знак солідарності з Україною

У Лондоні пройшов багатотисячний марш на знак солідарності з Україною

Фото
Укрінформ
24 лютого, у другу річницю повномасштабного вторгнення Росії та 10 років війни, вулицями Лондона пройшов багатотисячний марш на знак підтримки та солідарності з Україною, яка продовжує героїчно боротися проти агресії держави-терориста.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Великій Британії.

Зі сцени на Трафальгарській площі лунали слова подяки Сполученому Королівству за всебічну підтримку – та за гостинність, з якою тут прийняли українців.

«Ми вдячні всім, хто не покладаючи рук робить свій внесок у боротьбу, оберігає і зміцнює нашу єдність, а також продовжує активно працювати задля наближення нашої перемоги», – подякували у диппредставництві, додавши, що «Україна – це всі ми, і саме від наших зусиль і наполегливої роботи сьогодні залежить майбутнє нашої держави».

Також подяка висловлена українським активістам і волонтерам за організацію заходів, зокрема Support Ukraine / London Euromaidan.

Нагадаємо, понад тисяча людей з різних штатів Америки зібралися у Вашингтоні із синьо-жовтими прапорами й плакатами та закликали владу США продовжити критично важливу підтримку України.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-