На Міжнародній туристичній виставці в Таллінні представили «Український стенд»

На Міжнародній туристичній виставці в Таллінні представили «Український стенд»

Фото
Укрінформ
Асоціація українських організацій в Естонії 8 лютого представила «Український стенд» на Міжнародній туристичній виставці «Turest 2024», яка відбувається в Естонському виставковому та торговельному центрі в Таллінні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонії.

Працівники диппредставництва взяли участь в офіційній церемонії відкриття виставки спільно з представниками Асоціації українських організацій в Естонії.

Відвідувачі «Українського стенда» можуть ознайомитися з можливостями туристичних курортів (Буковель, Трускавець, Берегове, Шацькі озера та інші) та дізнатися цікаві факти про Україну, а також придбати вина українських компаній у дистриб’ютора «Wines From Ukraine» та українські сувеніри (декоративні подушки, прикраси ручної роботи, гердани, силянки та браслети, патріотичні пряники прикрашені ручним розписом).

Міжнародний туристичний ярмарок «Turest 2024» – найбільша і найвідоміша туристична подія в країнах Балтії, яка надає можливість для демонстрації послуг та продуктів, а також обміну досвідом з професіоналами у сфері туризму та подорожніми  мандрівниками.

У період з 08 по 10 лютого гості ярмарку зможуть відвідати та взяти участь у лотереях, представлених понад 400 стендами з 25 країн світу.

Нагадаємо, у Таллінні до 17 березня 2024 року проходить виставка робіт художниці Ніни Винник, яка народилася в Україні, а у віці 70 років переїхала до Естонії.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-