Члени Королівської родини Швеції долучаться до українського православного молебню

Члени Королівської родини Швеції долучаться до українського православного молебню

Укрінформ
Посольство України у Швеції запросило охочих на молебень «За примноження любові та миру у світі» за українським православним обрядом у співпраці з парафією Королівського двору у Стокгольмі, на якому будуть присутні члени Королівської родини Швеції.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Служба Божа відбудеться у другу річницю широкомасштабного вторгнення Росії в Україну – 24 лютого об 11:00. Богослужіння відслужить протоієрей Микола Кригін (ПЦУ) разом із капеланом Королівського двору, настоятелем парафії Королівського двору о. Майклом Б'єркхагеном. Музичний супровід – Іветта Ірха.

Через обмежену кількість місць диппредставництво просить охочих здійснити реєстрацію для участі в молебні, надіславши повідомлення на електронну пошту Посольства України: ukrembstockholm.events@gmail.com до 17 лютого 2024 року включно. Після чого на e-mail буде надіслано посилання на Google-форму, яку необхідно буде заповнити.

Початок збору біля Королівської каплиці о 10.15. Місця в Каплиці необхідно зайняти до 10:45. Після цього доступ до Королівської каплиці припиняється з міркувань безпеки.

Королівська каплиця розташована всередині Королівського палацу в м.Стокгольм, Старому місті (Gamla Stan). Вхід зі сторони Слоттсбакена. Станція метро: Gamla stan (Старе місто)

Короткою попередньою програмою передбачено: вітальну промову члена Королівської родини Швеції, вступне слово о. Майкла Б'єркхагена, музичну частину, молебень, проповідь протоієрея Миколи Кригіна, господню молитву, господнє благословення на чолі з протоієрем Миколою Кригіним та отцем Майклом Б’єркхагеном, завершальне слово посла України у Швеції Андрія Плахотнюка.

Нагадаємо, українська громада Стокгольма вшанувала пам’ять жертв Голодомору. Віче з нагоди 90-річчя геноциду українського народу зібрало у середмісті шведської столиці представників української громади, активістів, шведських політичних та громадських діячів, пересічних жителів Стокгольму.

Королівська каплиця Швеції у Стокгольмі. Фото: synod.ugcc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-