В ОАЕ оголосили творчу естафету до Дня народження Тараса Шевченка

В ОАЕ оголосили творчу естафету до Дня народження Тараса Шевченка

Укрінформ
Дитяча майстерня OVVA Ukraine в ОАЕ оголосила до Дня народження Тараса Шевченка творчу естафету «Єднаймось словом Кобзаря».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці видання «Емірати Сьогодні».

Умови участі:

Бути підписаним на сторінку @ovva_ukraine в інстаграмі.

Поставити лайк під будь-яким із трьох постів про естафету тут або тут і прокоментувати, щоб підтвердити свою участь та відмітити наступного шанувальника чи організацію, якій буде передано естафету. Це можуть бути і діти, і дорослі.

Записати відео із творчістю Шевченка: декламування поезії (уривка поезії), або виконання пісні на слова Шевченка, або ілюстрація до вірша Шевченка.

Виставити відео тривалістю в себе у сторіз на сторінці, профіль має бути відкритим. Якщо профіль закритий, потрібно відправити відео організаторам особистим повідомленням.

Відмітити хештег #єднаймо_душі_словом_Кобзаря та @ovva_ukraine, щоб продовжувати цей ланцюг по всьому світу.

Щоб передати естафету, потрібно відмітити наступного учасника, організацію, їх може бути декілька. Таким чином Слово Кобзаря буде єднати українські душі в усьому світі.

9 березня 2024 року відеоролик з учасниками естафети можна буде подивитись на платформах ОАЕ.

Нагадаємо, у літературному клубі від Української жіночої ініціативи в Абу-Дабі (ОАЕ) відбулася зустріч, присвячена обговоренню книжки Ірен Роздобудько «Прилетіла ластівочка» про історичні події навколо життя і творчості українського композитора Миколи Леонтовича та його всесвітньовідомого «Щедрика».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-