У Японії до другої річниці вторгнення РФ в Україну проведуть імерсивний концерт

У Японії до другої річниці вторгнення РФ в Україну проведуть імерсивний концерт

Укрінформ
У Токіо 23 лютого, до другої річниці російського вторгнення в Україну, відбудеться імерсивний концерт «Звуки України» (The Sound of Ukraine: An Immersive Concert).

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

У заході, організованому Посольствами Канади та України в Японії, візьмуть участь відзначений нагородами український композитор Тимур Полянський у супроводі скрипки Чіє Савади. Це єдиний у своєму роді виступ з живим музичним супроводом уривків з імерсивних виставок українських та українсько-канадських художників. Музична добірка включатиме джазові та класичні імпровізації, а також фрагменти з всесвітньо відомих українських фільмів.

На виставці будуть представлені роботи українського художника Тараса Шевченка, а також твори канадсько-українських митців, зокрема Василя Курелека, Лео Моля, Петра Шостака та Христини Сеньків з колекцій Українського культурно-освітнього центру «Осередок» у Вінніпезі (провінція Манітоба, Канада), які можна буде побачити в рамках імерсивної виставки.

Концерт відбудеться 23 лютого. Відкриття – о 18:00; Початок – о 18:30. Адреса: Театр Оскара Петерсона, Посольство Канади в Японії. Попередня реєстрація обов'язкова і триває до 21 лютого. Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, Національний театр опери та балету України вперше виконав у Японії постановку балету «Снігова королева».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-