В українському храмі в Римі відбулася розколяда

В українському храмі в Римі відбулася розколяда

Фото
Укрінформ
У Катедральному храмі Жировицької Божої Матері та святих мучеників Сергія і Вакха у Римі відбулася розколяда – провід різдвяних свят.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська парафія у Римі.

Одразу після Божественної літургії, яку очолив Преосвященний владика Діонісій (Ляхович) у співслужінні о. д-ра Анібала Соутуса, на парафії прозвучала голосна коляда.

«Розколяда розпочалася вертепом, який прекрасно підготувала молодь парафії, і тим самим несли радісну вістку про народженого Спасителя, неймовірно виконавши та переживши ролі персонажів вертепу!», – йдеться в дописі.

Наступними, хто ділився радістю Різдва, були діти, які щирим серцем та голосним співом прославляли Христа та віншуваннями бажали парафіян миру та злагоди у цей неспокійний час.

«На завершення розколяди дорогі нам хористи, під ретельним керівництвом п. Галини Громик та за допомогою п. Оксани Іванюк, дзвінким співом та прекрасними словами-віншування, ділилися своїм переживанням Таїнства Воплочення!», – додали в парафії.

Нагадаємо, в Італії відбулася традиційна щорічна Національна проща українців до собору Святої Софії в Римі, до якої долучилися близько півтисячі вірян.

Фото: Українська парафія у Римі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-