Українська громада завітала на урочисті заходи до Посольства в Йорданії

Українська громада завітала на урочисті заходи до Посольства в Йорданії

Фото
Укрінформ
Члени української громади Йорданії з нагоди Дня Соборності завітали 25 січня до Посольства України, де відбулася низка урочистих заходів.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в Йорданії повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Звертаючись до присутніх зі вступним словом, посол Мирослава Щербатюк подякувала українській громаді за консолідацію та активну громадянську позицію, а також відзначила окремих членів діаспори почесними грамотами Посольства.

Окремою складовою урочистих заходів стало проведення членами громади благодійного мініярмарку, на якому були представлені традиційні українські вироби мистецтва.

Громадська організація «Українська Хата в Йорданії» представила культурну програму у вигляді тематичного концерту.

Окрім цього, гості Посольства мали можливість долучитися до ексклюзивного перегляду низки короткометражних документальних фільмів проєкту «Культура vs війна» про відомих українських митців та діячів культури, які стали на захист України зі зброєю в руках.

Посольство подякувало всім за активну участь, а також Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!» за надані відеоматеріали.

Нагадаємо, українська громада в Йорданії з нагоди Дня Соборності України долучилася до щорічної всесвітньої акції зі створення «живого ланцюга єдності»

Фото: Посольство України в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-