Посол відвідав головний центр прийому українських біженців у Нідерландах

Посол відвідав головний центр прийому українських біженців у Нідерландах

Фото
Укрінформ
Посол України в Нідерландах Олександр Карасевич здійснив візит до міста Утрехт, де відвідав головний центр прийому українських біженців у країні – Jaarbeurs.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Нідерландах.

Зауважується, що впродовж майже двох років центр цілодобово надає першу допомогу українцям, які щойно прибули до Нідерландів, та направляє їх до тимчасових місць проживання по всій країні.

Посол подякував команді Jaarbeurs за підтримку та теплий прийом українців.

Також Олександр Карасевич зустрівся з членами фонду «Вітальня», який підтримує українську громаду в Утрехті, організовуючи освітні та культурні заходи, а також надаючи психологічну підтримку.

Під час зустрічі з мером Утрехта, головою Асоціації нідерландських муніципалітетів (VNG) Шарон Дейксма пан посол висловив вдячність VNG за підтримку України та внесок муніципалітету Утрехта у міжрегіональне співробітництво з Маріуполем, зокрема, за участь у проєктах з відновлення та відбудови цього міста.

Нагадаємо, у нідерландському місті Зволле за участі посла України в Нідерландах Олександра Карасевича відбулося урочисте відкриття нового осередку українців Фундації «Слава і Воля».

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-