Нова Українська книжкова поличка з’явилася у Будапешті

Нова Українська книжкова поличка з’явилася у Будапешті

Фото
Укрінформ
У приміщенні Української громадської організації «Український простір» (Ukrainian Space) у Будапешті у рамках проєкту під патронатом Першої Леді України Олени Зеленської відбулося урочисте відкриття чергової «Української книжкової полички».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Угорщині.

«Відтепер діти, що відвідують «Український простір», матимуть можливість насолоджуватися великою кількістю різноманітних казок українською мовою, які були надані Державним комітетом телебачення та радіомовлення України в рамках проведення акції «Українським дітям – українську книгу», – йдеться в дописі.

Диппредставництво подякувало Українській громадській організації «Український простір» за підтримку та турботу, яку вони надають українським дітям, у тому числі у створенні умов для навчання рідною мовою.

У Посольстві додали, що вже четверта «Українська книжкова поличка», відкрита в Угорщині. Перша і найбільша «Українська книжкова поличка» знаходиться у найгарнішій бібліотеці Будапешта – Столичній бібліотеці імені Сабо Ервіна, оформлення абонементів до якої для українців є безплатним.

Бібліотека розташована за адресою: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Központi Könyvtár 1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1 (вхід з вулиці Reviczky).

Нагадаємо, відкриття «Української книжкової полички» у Центральній бібліотеці Столичної бібліотеки Сабо Ервіна у Будапешті відбулося 5 квітня 2023 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-