У Греції провели благодійний вечір на підтримку України

У Греції провели благодійний вечір на підтримку України

Фото
Укрінформ
Громада «Україно-грецька ініціатива» провела за підтримки Консульства України в Салоніках благодійний вечір #StandWithUkraine.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Консульства. 

Зауважується, що захід насамперед був покликаний об’єднати друзів України та зміцнити підтримку та допомогу Україні, а також посилити український наратив у регіонах Північної Греції.

До участі у благодійному вечорі долучився консул України в Салоніках Євген Шквира.

У громаді «Україно-грецька ініціатива» повідомили, що під час зустрічі гості могли не тільки познайомитися та поспілкуватися в невимушеній атмосфері, але й узяти участь в благодійному аукціоні, на якому було представлено 17 лотів.

Зокрема, охочі мали можливість придбати підписані українськими воїнами жовто-блакитні стяги, ексклюзивні та лімітовані шеврони, підписаний гравцями київського «Динамо» футбольний м’яч, колекційну монету номіналом 2€ в сувенірній упаковці з гравіюванням «Слава Україні» та книгу «Мальована історія Незалежності України» авторства братів Капранових.

Донати зібрані на благодійному вечорі, будуть спрямовані на потреби українського народу.

Консульство висловило щиру подяку організаторам заходу Громада «Україно-Грецька Ініціатива», Генеральному консулу Сполучених Штатів Америки Джеріеру (Джеррі) Ісмаїлу і Генеральному консулу Республіки Болгарії в Салоніках Антону Маркову, а також всім учасникам, які постійно демонструють непохитну підтримку України.

Нагадаємо, в Салоніках українці провели мирну акцію протесту у зв’язку із масованими ракетними обстрілами Росією цивільних об’єктів інфраструктури, шкіл, лікарень та житлових будинків українських міст, які забрали життя невинних громадян і спричинили руйнування.

Фото: Kateryna Shalonina

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-