У Тбілісі презентували книгу загиблого українського військового та ресторатора Андрія Гудими

У Тбілісі презентували книгу загиблого українського військового та ресторатора Андрія Гудими

Укрінформ
У рамках клубу «Під лампою» в Українському домі у Тбілісі відбулася онлайн-презентація книги «69 спецій для серця» Андрія Гудими – ресторатора, художника, письменника та воїна 80-ої окремої десантно-штурмової бригади, який загинув у бою під Бахмутом.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Грузинсько-українська платформа.

Під час заходу говорили про життєві принципи Андрія Гудими та про його кулінарні секрети.

До презентації долучилися друзі, рідні та поціновувачі творчості Андрія з Грузії, України та Німеччини.

«Головною «спецією» життя Андрій вважав любов. Він спонукав всіх навколо себе з любов’ю робити будь-яку справу. Безмежно любив свою справу, своїх близьких, свою країну», – зауважується в дописі.

Книжка «69 спецій для серця» є в книгозбірні Українського Дому. Ознайомитися з виданням або взяти додому на читання може кожен охочий.

Презентація книги відбулася під егідою Посольства України в Грузії у партнерстві з Видавництвом Старого Лева, Книгарнею-кав’ярнею (Одеса), Грузинсько-української платформи, Українським домом в Тбілісі, Чорноморським жіночим клубом та українською книжковою кав’ярнею INSTITUTE (Батумі).

Як повідомляв Укрінформ, ресторатор і художник Андрій Гудима, який воював у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, загинув у бою з російськими загарбниками під Бахмутом 2 липня 2023 року. 

Фото: Грузинсько-українська платформа / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-