СКУ оголосив розіграш у межах збору пожертв на дрони для захисників України

СКУ оголосив розіграш у межах збору пожертв на дрони для захисників України

Укрінформ
Ініціатива Unite with Ukraine Світового конгресу українців та українсько-канадська компанія Saint Javelin організовують розіграш унікальних статуеток пілота F-16 «Флорк» за пожертву для збору СКУ Santa’s Birds – «Птахи Санти». 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Долучитися до лотереї можуть усі охочі. Для цього потрібно зробити внесок для збору коштів на FPV дрони до 10 січня. Потім необхідно поширити публікацію Unite with Ukraine на сторінках своїх соцмереж. 

Результати розіграшу оприлюднять 11 січня. Загалом випадковим чином будуть обрані 5 переможців, які отримають памʼятну статуетку. 

Невелика скульптура пілота F-16 «Флорк»  відлита з латуні використаних артилерійських снарядів 122 мм та 152 мм калібру, які українські військові застосували для звільнення українських територій. 

Профінансувати дрон FPV і наблизити Україну на крок до перемоги можна за посиланням.

Нагадаємо, СКУ та партнери з Saint Javelin розпочали святковий збір зі збору коштів для закупівлі 1000 FPV дронів для Збройних Сил України в рамках ініціативи «Unite with Ukraine» на початку грудня 2023 року.

На кінець грудня до збору Світового конгресу українців Santa’s Birds долучилися українські громади з понад 20 країн, зібравши 200.583 тис. доларів на 401 FPV дрон з 635 донорів.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-