Діяти та наближати перемогу України. СКУ привітав українців з новим роком

Діяти та наближати перемогу України. СКУ привітав українців з новим роком

Відео
Укрінформ
Президент Світового конгресу українців Павло Ґрод від імені СКУ та багатомільйонної української діаспори щиро привітав українців по всьому світу, а особливо Збройні сили України, з Новим роком.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Також вітання висловлені Президенту України Володимиру Зеленському, Прем’єр-міністру та Членам Кабінету Міністрів, Голові та депутатам Верховної Ради України, Ієрархам і душпастирям українських Церков, усім волонтерам, провідникам українських громад у понад 70 країнах, жертводавцям і прихильникам, а також друзям України по світу

«Сьогодні думки всього світового українства спрямовані до України, чий народ боронить незалежність і платить за неї найвищу ціну. Путін і російський народ ведуть геноцидну війну проти України без перерви навіть і на свята. Гинуть невинні люди, ракети летять на мирні міста, українських дітей травмують і викрадають», – сказав Ґрод.

Він наголосив, що обов’язок кожного українця та друга України – своїми діями підтримувати Україну в цей важкий час і наближати її перемогу.

СКУ закликає всі цивілізовані держави світу до підтримки України – зброєю, фінансами та новими санкціями проти Росії.

Також СКУ запрошує кожного підтримати адвокаційну працю СКУ, аби організація могла бути голосом України на світових майданчиках, та допомогти закупити дрони для ЗСУ через ініціативу СКУ Unite With Ukraine, щоб відважні захисники могли боронити нашу Батьківщину. Пожертви можна зробити за посиланням.

«Тримаймося українцями, будуймо наш український світ. Нехай цей Новий рік принесе Вам і Вашим близьким здоров’я, щастя та успіхи, Перемогу для України і мир у світі. Слава Україні! Героям Слава!», – йдеться у вітанні.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців у межах ініціативи СКУ «Unite with Ukraine» та канадський Robotics Centre передали для Державної прикордонної служби України дві потужні безпілотні системи Teledyne FLIR SkyRanger R70 канадського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-