Діаспора з Великої Британії доправила різдвяні подарунки дітям загиблих захисників України

Діаспора з Великої Британії доправила різдвяні подарунки дітям загиблих захисників України

Укрінформ
Організація українських жінок міста Ковентр (Велика Британія) зібрала та доправила різдвяні подарунки дітям загиблих українських військових у місті Нікополь Дніпропетровської області.

Як передає Укрінформ, про це Організація українських жінок міста Ковентр (OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain) повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Нам приємно повідомити, що всі наші Різдвяні подарунки були благополучно доставлені у м.Нікополь і, не зважаючи на постійні обстріли міста, наші волонтери зуміли зробити так, щоб кожна дитина отримала на Різдво свій подарунок, який наші жінки індивідуально готували для кожної дитини», – йдеться в дописі.

Організація висловила величезну подяку волонтеру в Україні Максиму Юхно, який організував доставку та розвезення подарунків у м.Нікополь.

«Під час роздачі останнього подарунків на вулиці прилетіла ракета, поранивши декількох людей та пошкодивши сусідні будинки. На щастя, діти, яким видавали подарунки, не постраждали», – повідомили діаспорянки.

Організація українських жінок міста Ковентрі від щирого серця подякувала всім, хто долучився до благодійної акції, всім, хто підтримав організацію для того, щоб зробити цей чудовий сюрприз для дітей, батьки яких загинули захищаючи незалежність України.

Нагадаємо, волонтери варшавської фундації Uniters розпочали розвозити різдвяні подарунки українським дітям, що проживають у прифронтових регіонах у межах акції «Свята на лінію вогню»..

Фото: OUZ Coventry - Association of Ukrainian Women in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-