У Будапешті українців запросили на майстерклас з виготовлення різдвяних зірок і флешмоб колядок

У Будапешті українців запросили на майстерклас з виготовлення різдвяних зірок і флешмоб колядок

Укрінформ
Товариство Нова Хвиля та Дім українських традицій Budapest запросила на майстерклас з виготовлення різдвяних зірок, які буде використано у флешмобі колядок «Україна колядує – колядує Будапешт».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

Майстер-клас і репетиція колядок відбудуться 30 грудня. Початок – 11.00. Вхід безплатний, але реєстрація обовʼязкова до 13:00 29 грудня за посиланням.

«Готуючись до Коляди у Будапешті, ми разом виготовимо традиційні українські різдвяні зірки, розфарбуємо і прикрасимо їх. А ще докладемо тепло своїх сердець, щоб зірки яскраво засяяли в неділю на «Україна колядує – колядує Будапешт». До того ж ми разом повторимо слова і мелодії відомих українських колядок», – ідеться в анонсі.

Флешмоб колядок у Будапешті відбудеться 31 грудня о 13:00 після україномовної служби, яку проводить отець Дам'ян з 12:00 за адресою вул. Ваці (5ий район) 47/б. (Váci utca 47/B, 1056)

Одразу після Служби всі разом підуть до площі Vörösmarty, співаючи найвідоміші українські колядки

Нагадаємо, у Будапешті на музично-літературному вечорі відбулася презентація видання «Народні пісні з голосу Лесі Українки» за участю троюрідної племінниці української поетеси та правнуки Михайла Драгоманова пані Аріадни Бартаї.

Фото: Товариство Нова Хвиля / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-