У Катарі для української громади провели «Різдвяні вечорниці»

У Катарі для української громади провели «Різдвяні вечорниці»

Фото
Укрінформ
У Посольстві України в Державі Катар відбулося традиційне новорічне прийняття для української громади Катару «Різдвяні вечорниці», до якого долучилися близько 120 українців, зокрема понад 30 дітей.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Головною подією «Різдвяних вечорниць» став виступ маленьких українських артистів нашого дитячого клубу, які сумлінно готувалися до заходу.

«У Посольстві лунав дитячий сміх, різдвяні колядки, пісні. Красуня різдвяна ялинка та святкова ілюмінація Посольства надавали додаткового різдвяного настрою», – розповіли у диппредставництві.

У цьому контексті подяка висловлена надійному другу Посольства пану Рамі Атталі за технічне забезпечення різдвяного свята.

Зауважується, що настрій присутніх був дійсно святковим. У ці дні Посольство перетворилося на справжній український дім, який щиро вітав наших співвітчизників.

Організаторами та режисерами цього святкового дійства були дружина посла пані Майя Кузьменко, провідний педагог українського дитячого навчального клубу при Посольстві пані Ольга Ярема, та пані Аліні. Саме вони підготували сценарій, проводили репетиції з дітьми для того, аби в українській оселі Посольства панував святковий настрій.

Партнером і спонсором виступив український ресторан Desert Rose та його власниця пані Надія Бабяк.

Окрім цього, кожен маленький гість української амбасади отримав від Посольства подарунок зі святковими українськими солодощами, а кондитерська компанія Smart Cookies підготувала чудові смаколики.

Нагадаємо, українська громада Катару разом із колективом Посольства України доєдналися у День української писемності та мови до написання радіодиктанту національної єдності 2023.

Фото: Посольство України в Катарі/ Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-