Президент СКУ виступив зі зверненням щодо підтримки України та її захисників

Президент СКУ виступив зі зверненням щодо підтримки України та її захисників

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод у передсвяткові різдвяні дні запросив приєднатися до двох спеціальних зборів коштів, які наближають перемогу України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Перший збір – для підтримки адвокаційної роботи Світового конгресу українців. Другий збір спрямований на забезпечення Збройних сил України 1000 безпілотниками (FPV).

Зробити пожертви можна на вебсайті СКУ Unite with Ukraine, де можна придбати дрони FPV у подарунок. Для того хто дарує подарунок, буде автоматично згенерований PDF-сертифікат, який можна надіслати одержувачу в цифровому вигляді або роздрукувати та фізично подарувати одержувачу на картці.

FPV дрони та супутні аксесуари будуть закуплені та доставлені українським захисникам через ініціативу СКУ Unite with Ukraine після закінчення акції. Збір триває з 10 грудня 2023 року до 10 січня 2024 року.

Пожертви можна робити на сайті ukrainianworldcongress.org/donate або чеком чи банківським переказом. Детальніша інформація доступна за посиланням.

Також в СКУ запропонували ознайомитися коротким фільмом про потужну роботу ініціативи СКУ Unite with Ukraine.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців у межах ініціативи СКУ «Unite with Ukraine» та канадський Robotics Centre передали для Державної прикордонної служби України дві потужні безпілотні системи Teledyne FLIR SkyRanger R70 канадського виробництва.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-