У Лондоні провели зустріч українських громадських організацій Британії

У Лондоні провели зустріч українських громадських організацій Британії

Фото
Укрінформ
В Українському культурному центрі в Лондоні відбувся спільний захід за участі численних українських громадських організацій, які діють у Великій Британії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Великій Британії.

Координацію цієї платформи для знайомства з діяльністю українських активістів, а також за обмін цікавими ідеями та проєктами займалися Український інститут у Лондоні (Ukrainian Institute London) і Союз українців у Великій Британії відділ Лондон (Association of Ukrainians in Great Britain - London Branch).

У диппредставництві висловили сподівання, що такі зустрічі сприятимуть об'єднанню ще більшої кількості українців, які з перших днів повномасштабного вторгнення продовжують надавати активну допомогу України та її тимчасово переміщеним громадянам, а також посилюють голос України на міжнародній арені задля якнайшвидшої Перемоги.

Нагадаємо, благодійна організація British-Ukrainian Aid напередодні Різдва та Нового Року організувала на Трафальгарській площі у Лондоні святковий вечір із залученням талановитих митців для виконання українських різдвяних колядок.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-