Лідер української громади Італії відвідав Форум поневолених народів Росії

Лідер української громади Італії відвідав Форум поневолених народів Росії

Укрінформ
Лідер української громади та голова Християнського товариства українців в Італії Олесь Городецький відвідав Дев'ятий Форум поневолених народів Росії, який відбувся у Сенаті Італійської Республіки.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Світовий конгрес українців (СКУ).

«Будь-які рухи за незалежність народів, що входять до РФ, потрібно підтримувати. Кожен з промовців говорив про підтримку України. Проблема, що більшість з цих рухів поки малочисельні», – прокоментував захід Олесь Городецький.

Зауважується, що Форум Вільних Народів ПостРосії – міжнародний майданчик для координації російських регіональних лідерів, дисидентів, учасників опозиційних течій РФ, представників національно-визвольних рухів з метою трансформації Російської Федерації.

Друга частина обговорень пройде у Берліні 14-го грудня.

Нагадаємо, понад сто представників українських громад з Європи, Австралії, Північної та Південної Америки долучилися до конференції «Інтеграція, Афірмація, Дезінформація, Асиміляція?», яка відбулася в рамках Європейського форуму української діаспори в місті Новий Сад у Сербії.

На фото Олесь Городецький (справа) із сенатором від партії «Forza Italia», міністром закордонних справ Італії в уряді Монті, співорганізатором форуму Джуліо Терці. Джерело: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-