У Роттердамі з нагоди Дня гідності та Свободи відкрили артоб'єкт «Незламна Україна»

У Роттердамі з нагоди Дня гідності та Свободи відкрили артоб'єкт «Незламна Україна»

Фото
Укрінформ
У Роттердамі 21 листопада з нагоди Дня гідності та Свободи відкрили артоб’єкт «Незламна Україна» – зображення української балерини, надруковане на понад дев’яти тисячах гільз.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Посольство України в Нідерландах.

У церемонії відкриття виставки, яка символізує силу та незламність українського народу, культуру та прагнення українців, взяли участь українські виконавці National Choir of Ukraine «DUMKA» та INSO-Lviv.

«21 листопада 2013 року – день, який визначив наш шлях до демократії та свободи, шлях повернення до родини вільних європейських народів, до яких Україна належить історично, географічно та ментально. Ми вистоїмо і переможемо, залишаючись незламними і єдиними, як ми вже перемогли 10 років тому», – наголосили в диппредставництві.

Зазначається, що «Проєкт Unbroken Ukraine» – результат співпраці фотографа-гуманіста Феліпе Якоме та Світлани Онипко, фотографа та української балетки.

Ця виставка в Роттердамі знаменує п'яту публічну інсталяцію робіт з проєкту Unbroken в Європі, після відкритих інсталяцій в Парижі.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні артоб'єкт «Незламна Україна» було встановлено перед будівлею Нідерландської національної опери та балету в Амстердамі.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-