Спілці українців у Португалії виповнилося 20 років

Спілці українців у Португалії виповнилося 20 років

Фото
Укрінформ
Спілка українців у Португалії відзначила 20-річний ювілей, в урочистому заході взяло участь Посольство України.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці

Посол Марина Михайленко привітала організацію та зачитала вітальний лист від Міністерства закордонних справ України, першої заступниці міністра Еміне Джапарової: «Висловлюю глибоку подяку усім членам та активістам Спілки за енергію, самовіддану працю, відповідальну громадську позицію, що є яскравим прикладом патріотичності та успішної української самоорганізації за кордоном».

Також заступниця міністра щиро побажала всім членам Спілки українців у Португалії міцного здоров’я, віри, добра, натхнення, мудрості та терпіння в нелегкій повсякденній праці задля досягнення нашої спільної мети – перемоги над агресором.

Своєю чергою Посольство України сердечно привітало Спілку українців у Португалії з ювілеєм та побажало процвітання, розширення, успіхів і спільної перемоги.

Спілку з ювілеєм також привітав Світовий конгрес українців (СКУ).

«Ваша незламна українська позиція та внесок у розбудову українського світу – освіти, культури, громадського життя – вражають і надихають українців Європи та світу. На чолі з вашим провідником Павлом Садохою ви відстоюєте інтереси української громади у Португалії, протидієте російській дезінформації та пропаганді і даєте гідний приклад наступним поколінням. Дякуємо вам! Разом до перемоги!», – йдеться у вітанні. 

Нагадаємо, після закликів діаспори Португалія засудила фейкові вибори РФ на окупованій території України.

Фото: Embaixada da Ucrânia na República Portuguesa, spilka.pt

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-