Посол у Швейцарії та постпред України при ООН зустрілися з українськими жінками

Посол у Швейцарії та постпред України при ООН зустрілися з українськими жінками

Фото
Укрінформ
Посол у Швейцарії Ірина Венедіктова та Постійний представник України при ООН та інших міжнародних організаціях в Женеві Євгенії Філіпенко провели зустріч з активними та визначними українськими жінками, що зробили свій внесок у різні сфери.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Швейцарії.

У рамках зустрічі відбувся дуже плідний обмін досвідом, ідеями, пропозиціями щодо подальшої консолідації зусиль задля підтримки України та українського народу.

Учасники зустрічі розмовляли про гуманітарні аспекти, культуру, важливість української мови, проєкти на підтримку українців в Україні та Швейцарії, акцентуючи увагу на розвитку філософії життя українців за кордоном.

«Ця подія стала платформою для обміну досвідом, взаємної інспірації та плекання спільної української ідентичності», – зауважили у диппредставництві та подякували всім учасницям за участь, небайдужість, активність та щоденний внесок на благо України.

Нагадаємо, раніше у листопаді посол Ірина Венедіктова разом із послом США Скотом Міллером відвідали традиційний пʼятничний український обід у Kulturhaus Helferei, що знаходиться поруч із катедрою Grossmünster у середмісті міста Цюрих.

Фото: Посольство України у Швейцарії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-