Пластуни завітали до Посольства України в Лондоні

Пластуни завітали до Посольства України в Лондоні

Фото
Укрінформ
Юнацький гурток «Кобри» міжнародної української скаутської організації «Пласт» у Лондоні (Plast London) здійснив візит до Посольства України у Великій Британії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці диппредставництва.

«Посмішки дітей завжди надихають на оптимізм, нагадують про незламний та волелюбний дух українців і допомагають у часи випробувань перемагати й впевнено відстоювати інтереси України», – наголосили у Посольстві.

У диппредставництві цінують, що Пласт докладає значних зусиль з національно-патріотичного виховання дітей, веде освітню роботу з дітьми та молоддю, передає досвід та поширює знання про Україну.

Зауважується, що вихованці Пласту сьогодні також боронять Україну від російського загарбника, захищають свободу і демократію, незалежність та територіальну цілісність країни.

«Щиро дякуємо пластунам за згуртованість, активну роботу та патріотизм. Діти – це скарб нації та особливий голос підтримки у найбільш складний і визначальний момент нашої історії. Слава Україні!», – подякували у Посольстві.

Нагадаємо, у вересні «Пласт» у Лондоні відзначив старт нового пластового року 2023-2024 з участю понад 300 осіб з усіх куточків британської столиці, включно з гостями з Австралії та України.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-