Українські діти у Софії долучилися до екологічної акції з озеленення планети

Українські діти у Софії долучилися до екологічної акції з озеленення планети

Фото
Укрінформ
«Український Вулик – освітньо-інтеграційний центр» у Софії за підтримки Посольства долучився до акції «Мільйон дерев памʼяті та життя» в рамках глобальної екоініціативи Greening of the Planet, яку провели у близько 30 країнах світу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Болгарії.

На подвір'ї Центру маленькі українці посадили кущ калини як символ України, а також хвойні деревця та квіти.

«Малі та дорослі бджілки спільними зусиллями доєдналися до екоініціативи Greening of the Planet : саджали калину, як символ нашої держави, та чудові квіти. Ця подія не тільки посприяла озелененню нашого рідного «Українського Вулика», але й об‘єднала усіх людей, що взяли участь в акції. У цей день всі ми мали можливість вшанувати нашу неньку Україну та її героїв, посадивши в землю паростки добра», – йдеться на фейсбук-сторінці «Українського Вулика».

Центр подякував Посольству України за підтримку в цьому заході.

Своєю чергою Посольство висловило вдячність «Українському Вулику» та особисто Юліанні Килукіній (Julianna Kylukina) за долучення до цієї важливої акції.

Нагадаємо, «Український вулик – освітньо-інтеграційний центр» для українських дітей і дорослих, які мають статус тимчасового захисту в Болгарії, 9 жовтня розпочав новий навчальний сезон.

Фото: Український Вулик - освітньо-інтеграційний центр / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-