З Парагваю за сприяння діаспори відправили гумдопомогу для України

З Парагваю за сприяння діаспори відправили гумдопомогу для України

Фото
Укрінформ
З міста Кармен-дель-Парана (Департамент Ітапуа, Республіка Парагвай) було відправлено для України морський контейнер із гуманітарною допомогою, яка складається з 15 т рису та 548 коробок із різдвяними подарунками й іграшками для дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

Зауважується, що цю значну допомогу зібрали члени Асоціації слов'янських баптистських церков Парагваю, багато з яких мають близьких родичів в Україні, а також українська громада Департаменту Ітапуа. Крім того, відповідне сприяння було надано депутатом місцевої ради м. Кармен-дель-Парана Гільєрмо Субом.

В урочистій церемонії відправки гуманітарного вантажу взяв участь Почесний консул України в Парагваї Андрес Троцюк, який виступив перед учасниками заходу, рішуче засудивши триваючу широкомасштабну агресивну війну Росії проти України, а також підкресливши готовність й надалі сприяти залученню гуманітарної допомоги з Республіки Парагвай в Україну.

Нагадаємо, з Буенос-Айреса (Аргентина) до Варшави за сприяння української діаспори прибула вже 15-та партія гуманітарної допомоги для України з початку розпочатої Росією повномасштабної війни.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-