У Батумі українські активісти сплели 10 тис. квадратних метрів маскувальних сіток для ЗСУ

У Батумі українські активісти сплели 10 тис. квадратних метрів маскувальних сіток для ЗСУ

Відео
Укрінформ
Активісти спільноти «Майдан Батумі» – українці, які опинилися в Грузії через війну, – сплели для Збройних сил України 10 тис. квадратних метрів маскувальних сіток.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці «Майдан Батумі».   

«Волонтери з України почали питати, чи змогли б активісти плести маскувальні сітки. Ми одразу стикнулися з такою проблемою, де плести, як плести і як відправляти їх в Україну. З першою проблемою ми впоралися одразу. Ми звернулися до грузинської партії Lelo, і вони нам надали приміщення. Друга проблема – матеріали. Оскільки це був листопад місяць, ми дуже потребували тканину білих кольорів. Ми звернулися до місцевих через соцмережі. І ми були дуже здивовані, що вони нам багато приносили тканини також з Тбілісі, з інших міст нам доставляли багато матеріалів. Після того, як ми вирішили проблему з матеріалами, в нас була наступна проблема – це логістика. Ми звернулися до перевізників Lux Bus, і вони погодилися безкоштовно нам доставляти маскувальні сітки в Україну, а також з України доставляти нам основи та матеріали для плетіння», – розповіли у спільноті.

Зауважується, що скоро буде рік, як активісти у Батумі плетуть маскувальні сітки.

Охочих допомогти у цій важливій справі чекають за адресою: Батумі, Парнаваза Мапе 46, другий поверх, з 11.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю.

Нагадаємо, у грузинському місті Батумі пройшов забіг на честь загиблих українських захисників під назвою «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-