У Греції офіційно запрацював Український освітній хаб

У Греції офіційно запрацював Український освітній хаб

Фото
Укрінформ
Посольство України у Греції повідомило про офіційне відкриття в Афінах Українського освітнього хабу.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, в Українському освітньому хабі створено умови для українських дітей, які наразі перебувають в Греції. Там можна навчатися та здобувати освіту за українською державною програмою, набувати soft skills навичок, вивчати іноземні мови на курсах і в розмовних клубах, підвищували кваліфікації тощо. Також центр відкриває можливість для молодих українців зібратися в офлайні та розділити частину рідної української атмосфери.

У диппредставництві додали, що водночас хаб стане цікавим джерелом інформації і натхнення й для грецьких друзів України, оскільки в планах хабу є вивчення української мови як іноземної та проведення різноманітних просвітницьких заходів.

Хаб доступний за адресою Kassomouli 101, Athina 117 44, третій поверх.

Український освітній хаб у Греції став двадцять першим у мережі Українських освітніх хабів, які працюють з початку війни, як в Україні, так і в країнах ЄС.

Посольство побажало успіхів і натхнення координатору проєкту Марії Іванченко (uaeduhubgr@gmail.com) та її команді, засновникам благодійної організації Fylakto Ірині й Олександру Бортникам, а також небайдужим українцям, завдяки яким цей проєкт став можливим.

Нагадаємо, українська громада Греції 24 серпня зібралася на центральній площі Афін і відзначила 32-гу річницю Незалежності України.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-