«Українці в Нідерландах» провели мітинг до Дня Незалежності

«Українці в Нідерландах» провели мітинг до Дня Незалежності

Фото
Укрінформ
Фундація «Українці в Нідерландах» провела в Амстердамі мітинг до Дня Незалежності України.

Про це повідомляється на сторінці фундації в Інстаграмі, передає Укрінформ.

Під час заходу присутні мали нагоду почути слова підтримки від депутатів нідерландського парламенту, дипломатів з країн ЄС, а також керівників міжнародних організацій. Серед них були посол Італії в Нідерландах Джорджо Новелло, посол Литви Нейлас Танкявічюс, заступник посла Великої Британії Кейт Алан, депутат від партії VVD Рубен Брекельманс, депутатка від партії PvdA, депутат від партії ChristenUnie Ніко Дрост, виконавча директорка Нідерландської Гельсінської Спілки Кірстен Меєр, а також генеральна директорка міжнародної комісії з питань зниклих безвісти Кетрін Бомбергер. 

До заходу також долучились посол України в Нідерландах Олександр Карасевич і почесний консул України Еміель Бернар де Севрен Жаке.

В межах заходу також відбувся виступ хору «Маківка», яким було підготовлено і виконано спеціальну пісенну програму.

"Цей мітинг став доказом єдності та рішучості української спільноти та її друзів не лише в Нідерландах, а й по всьому світу. Ми вдячні всім, хто долучився до цієї події, та продовжує підтримувати Україну на її шляху до справедливого миру та процвітання. Разом ми сильні!", - йдеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, у Тель-Авіві в Gina Gallery відбувся благодійний аукціон наївного мистецтва до Дня Незалежності України в знак підтримки українського народу.

Фото: ukrainians.nl/Iнстаграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-