Українська громада Токіо долучилася до всесвітньої акції «Ланцюг єдності»

Українська громада Токіо долучилася до всесвітньої акції «Ланцюг єдності»

Фото, відео
Укрінформ
У День Незалежності України, 24 серпня, о 19.00 за місцевим часом українська громада Токіо зібралась на всесвітню акцію «Ланцюг єдності».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Японії.

У диппредставництві повідомили, що на площі перед Університетом ООН у центрі міста було виконано Державний Гімн України, пролунали слова подяки захисникам України та заклики до громади єднатися заради майбутнього відновлення Батьківщини. Хвилиною мовчання було вшановано памʼять полеглих героїв.

Духівник громади отець Павло пояснив для японських учасників акції, що боротьба за свободу та незалежність нашої держави обʼєднує всіх патріотів України незалежно від етнічного походження чи віросповідання.

Посол України Сергій Корсунський привітав громаду з Днем Незалежності України та висловив тверду впевненість у нашій неодмінній перемозі.

Учасники висловили глибоку подяку Японії та її народу за підтримку України в часи важких випробувань.

Як повідомлялося, у четвер, 24 серпня, Україна святкує 32-у річницю Незалежності. У своєму вітанні Президент Володимир Зеленський наголосив, що незалежність є «цінністю для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен».

Фото: Посольство України в Японії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-