Ейфелеву вежу до Дня Незалежності України підсвітять синім і жовтим кольорами

Ейфелеву вежу до Дня Незалежності України підсвітять синім і жовтим кольорами

Укрінформ
У Парижі ввечері 24 серпня до Дня Незалежності України відбудеться церемонія підсвічення Ейфелевої вежі синім і жовтим кольорами.

Як передає Укрінформ, про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі.

На запрошення мера Парижа Анн Ідальго Кличко також візьме участь у сьогоднішньому відкритті в центрі французької столиці Київського скверу.

«До Дня Незалежності України Париж засвідчує свою підтримку Києва та української держави. Сьогодні у французькій столиці символічно продемонструють, що Україна є частиною європейської сімʼї», – зазначив Кличко.

Мер Києва подякував французьким партнерам за підтримку та всебічну допомогу Україні в боротьбі за волю й незалежність.

У межах робочої поїздки в Париж він планує обговорити зі своєю французькою колегою подальшу співпрацю міст та, зокрема, допомогу в підготовці до наступної зими, яка, згідно з прогнозами, буде дуже складною як для України в цілому, так і для Києва.

Як повідомлялося, у четвер, 24 серпня, Україна святкує 32-у річницю Незалежності. У своєму вітанні Президент Володимир Зеленський наголосив, що незалежність є «цінністю для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен».

Глави дипломатичних представництв низки іноземних держав привітали українців з Днем Незалежності і запевнили в непохитній підтримці.

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-