Почесний консул у Монреалі розповів генконсулу США про важливість підтримки українців

Почесний консул у Монреалі розповів генконсулу США про важливість підтримки українців

Укрінформ
У Генеральному консульстві США в Монреалі (Канада) відбулася зустріч почесного консула України в Монреалі Евгена Чолія з генконсулом Сполучених Штатів Робертом П. Сандерсом.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба Евгена Чолія.

Під час зустрічі пан Чолій розповів Роберту П. Сандерсу про важливість активної підтримки України та посилення санкцій проти Росії в цей критичний час, щоб Україна могла якнайскоріше перемогти у повномасштабній війні Росії проти України і таким чином забезпечити мир, безпеку та стабільність у Європі.

Евген Чолій також сказав Генеральному консулу США, що українці розуміють біль американців через руйнування, спричинені пожежами на Гаваях, і повністю співчувають їм.

Після цієї зустрічі Генконсульство США у Монреалі повідомило на Linkedin: «Під час зустрічі ввічливості з Почесним консулом України в Монреалі Евгеном Чолієм Генеральний консул Роберт П. Сандерс підтвердив непохитну підтримку урядом США України та її людей, а також продовження співпраці Консульства з українською громадою Канади в Монреалі».

Нагадаємо, Почесний консул України в Монреалі Евген Чолій під час візиту на прийом в м. Квебек з нагоди Національного свята Квебеку подякував прем’єр-міністру Квебеку Франсуа Легу за допомогу тимчасово переміщеним українцям у цій канадській провінції.

Фото надане пресслужбою Евгена Чолія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-