У Таллінні з нагоди Дня Незалежності України відбудеться фотовиставка «Культура проти війни»

У Таллінні з нагоди Дня Незалежності України відбудеться фотовиставка «Культура проти війни»

Укрінформ
Асоціація українських організацій в Естонії запросила на відкриття фотовиставки «Культура проти війни» / «Culture vs War», яке відбудеться у палацовому ансамблі Кадріорг у Таллінні 24 серпня з нагоди Дня Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.  

За повідомленням, фотовиставка буде представлена в межах комплексного проєкту «Culture vs War», ініційованого Асоціацією Дивись українське спільно з Асоціацією українських організацій в Естонії та за сприяння Посольства України в Естонії задля фіксації та донесення правди про війну РФ проти України через історії боротьби знаних митців. Виставку урочисто відкриє посол України в Естонії Максим Кононенко.

Фотовиставка складається з добірки 30 робіт учасників проєкту – українського кінооператора – Сергія Михальчука та українських фотохудожників – подружжя Влади та Костянтина Ліберових. Героями проєкту є відомі митці, що пішли до лав ЗСУ, та діячі культури, що займаються активною волонтерською діяльністю. На фото зафіксовані події та факти боротьби українського народу з російським агресором.

Фотовиставка триватиме орієнтовно до 10 вересня 2023 року. Вхід вільний.

Нагадаємо, у липні посол України Максим Кононенко зустрівся з головою правління Асоціації українських організацій в Естонії Володимиром Паламарем і директоркою з комунікацій Асоціації Інною Гордієнко й обговорив питання допомоги Україні та українським переселенцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-