Світовий конгрес українців організовує до Дня незалежності спільну хвилю єдності та подяки

Світовий конгрес українців організовує до Дня незалежності спільну хвилю єдності та подяки

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) закликав українців з усього світу організовувати до Дня Незалежності України масштабні акції в громадах, що допоможуть мобілізувати допомогу та підкреслять важливу роль світового українства в протидії російській агресії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зокрема, Конгрес просить приєднатися до ініціативи Unite With Ukraine та підтримати українських захисників, адже саме зараз їм вкрай необхідна тактична медицина високої якості. Ваша пожертва допоможе врятувати життя та здоров’я українських героїв, які щодня ведуть бій проти російських окупантів. Допомогти можна за посиланням.

Також СКУ закликає віддати мужнім чоловікам і жінкам, які боронять Незалежність України на передовій та подякувати через соцмережі всім друзям України, використовуючи гештеги: #Thanksforsupport, #GlorytoUkraine і #UniteWithUkraine.

Крім того, можна видрукувати вітальні листівки для зустрічей з високопосадовцями, політичними лідерами та всіма, хто наближає перемогу України. Зразок можна завантажити за посиланням.

Меседж-бокс, який можна використовувати під час акцій (як тези для промови або надписи на банери) українською та англійською мовами можна завантажити тут.

Нагадаємо, СКУ у рамках ініціативи «Unite with Ukraine» та завдяки підтримці партнерів з Saint Javelin передав чергову партію допомоги для українських бойових медиків – лікарі інтернаціонального легіону отримали необхідне медичне обладнання та препарати. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-