Світовий конгрес українців передав допомогу бойовим медикам на передову

Світовий конгрес українців передав допомогу бойовим медикам на передову

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) у рамках ініціативи «Unite with Ukraine» та завдяки підтримці партнерів з Saint Javelin передав чергову партію допомоги для українських бойових медиків – лікарі інтернаціонального легіону отримали необхідне медичне обладнання та препарати. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За повідомленням, у пакеті допомоги – 3 пульсоксиметри Onyx, 1 портативна система генератора кисню SAROS 3000, 3 комплекти для конікотомії NAR CricKit, 100 протиопікових пов’язок Burnshield, 71 приладів для контролю кровотечі IT Clamp, 10 наборів ін’єкційних препаратів X-Stat 12 проти кровотечі, 4 ларингеальні маски I-Gel 4,5, 50 гемостатичних газових пов’язок Celox Z Fold, 200 Турнікетів CAT Generation 7, 50 голок для декомпресії, 10 одиниць фізичного розчину та 10 наборів для запобігання гіпотермії Helios. 

«Ми отримали величезний скарб. Це все те, що нам допомагає рятувати наших воїнів. Дякую вам за допомогу. Все буде Україна», – подякувала бойова медикиня. 

СКУ подякував постійним прихильникам, партнерам та благодійникам за численні пожертви, які дозволяють продовжувати сприяти неминучій перемозі України, а також закликав долучатися до підтримки.

Нагадаємо, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод та директор ініціативи Unite With Ukraine Андрій Потічний зустрілися з командувачем Сил територіальної оборони ЗСУ генералом Ігорем Танцюрою та анонсували допомогу на потреби ТрО у розмірі 117 мільйонів гривень.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-