Посол у Латвії відвідав український ресторан «SHO»

Посол у Латвії відвідав український ресторан «SHO»

Укрінформ
Посол України у Латвії Анатолій Куцевол відвідав ресторан української кухні «SHO» та зустрівся з власницею закладу, українкою Ольгою Романовською.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

Власниця ресторану розповіла пану послу про те, як вона, разом з рідними та друзями, які змушені були залишити свої домівки, роботу та виїхати з Луганської області до Латвії через повномасштабну війну Росії проти України й тимчасову окупацію регіону російськими загарбниками, змогли розпочати власну справу та відкрити ресторан, де втілюються найкращі рецепти української кухні.

Попри відсутність професійних кухарів, команда ресторану за короткий час змогла завоювати своє місце на місцевому ринку. Разом з тим, ресторан підтримує та допомагає українським вимушеним переселенцям та українським воїнам, які перебувають на реабілітації в Латвії.

Своєю чергою Анатолій Куцевол висловив подяку всьому колективу закладу за їх внесок в популяризацію української кухні в Латвії, а також надання посильної волонтерської допомоги українцям, які змушені були залишити свою Батьківщину та наразі проживають в Латвії.

Нагадаємо, раніше в липні Посол України в Латвії у рамках візиту до міста Вентспілс відвідав український освітньо-культурний центр.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-