У Любляні з благодійним концертом виступив піаніст Євген Хмара

У Любляні з благодійним концертом виступив піаніст Євген Хмара

Фото
Укрінформ
В історичному центрі Любляни, у приміщенні Білого концерт-холу Grand Hotel Union, відбувся благодійний концерт відомого українського музиканта, композитора та виконавця Євгена Хмари.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Словенія. 

«Невичерпна позитивна енергія та неймовірне виконання музиканта справили надзвичайне враження на українських та словенських глядачів», – поділилися емоціями у диппредставництві.

Під час промови перед початком заходу другий секретар Посольства Богдан Торопцев привернув увагу до символічності проведення концерту (напередодні минуло 500 днів від початку повномасштабного російського вторгнення), наголосив на важливості реалізації культурної дипломатії під час війни та висловив щиру вдячність артистам, організаторам і глядачам.

Водночас Євген Хмара зазначив у спілкуванні з глядачами, що обов'язок кожного допомагати захисникам України, які ризикують власним життям заради майбутнього України та заради спільної перемоги.

Пропри щільний графік туру, Євгеній Хамара відіграв ще один додатковий концерт, що стало надзвичайно приємним сюрпризом для його прихильників.

Зібрані під час концерту благодійні внески будуть спрямовані на допомогу Збройних сил України.

Подія стала можливою за сприяння Посольства України, а також активній участі в організації заходу активістів української громади Словенії. Євгеній Хамара завітав до Любляни в рамках свого мінітуру Хорватією та Словенією.

Посольство щиро подякувало Євгену Хмарі, а також усім, хто зробив цей концерт в Любляні реальністю. Особлива подяка висловлена словенським друзям Grand Hotel Union, які підтримали українську ініціативу та надали приміщення та музичний інструмент для виступу.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Євген Хмара виступив з концертами перед українською громадою в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Фото: J. Setyan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-