Керівництво українських організацій в Естонії зустрілося з послом з нагоди Дня Конституції

Керівництво українських організацій в Естонії зустрілося з послом з нагоди Дня Конституції

Фото
Укрінформ
У Посольстві в Естонії відбувся урочистий захід з нагоди Дня Конституції України за участі посла Мар’яни Беци та колективу Посольства, а також керівництва українських громадських організацій Естонії, представників духовенства, наукових кіл і волонтерів.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Естонській Республіці.

У вітальній промові пані посол відзначила важливість прийняття Конституції України, яка є дзеркалом історичного і соціокультурного розвитку держави та мірилом її демократичності.

Мар’яна Беца наголосила, що перемога у виснажливій боротьбі за свою свободу та незалежність, яку сьогодні Україна веде з російським окупантом, «буде на нашому боці і ми відновимо суверенітет і територіальну цілісність України в межах міжнародно визнаних кордонів»

Посол закликала українську громаду до єднання та підтримки України в боротьбі за існування, наближаючи спільну перемогу над ворогом.

Крім того, Мар’яна Беца, яка цими днями завершує своє перебування на посаді посла України в Естонії, подякувала представникам української громади за співробітництво, побажала українським організаціям єдності та успіхів у їх діяльності та вручила активістам подяки за вагомий особистий внесок у життя української громади Естонії та підтримку України.

Нагадаємо, День Конституції в Україні відзначається 28 червня. Це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції, і другий рік поспіль Україна святкує його в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення РФ.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-