У Бельгії український дипломат зустрілася з учнями та педагогами проєкту BelUkrA

У Бельгії український дипломат зустрілася з учнями та педагогами проєкту BelUkrA

Фото
Укрінформ
Відбулася зустріч Тимчасово повіреної у справах України у Бельгії та Люксембурзі Наталії Аношиної з учнями та педагогами українсько-бельгійського освітнього проєкту BelukrA в Антверпені.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Королівстві Бельгія.  

Зауважується, що BelUkrA – освітній проєкт, заснований 2023 року групою вчителів, які мають на меті надавати допомогу в інтеграції та освіті українцям, що були змушені переїхати до Бельгії. Програма навчання є досить насиченою, різноманітною та передбачає відвідування занять на щоденній основі.

Під час зустрічі школярі презентували свої проєкти, які планують реалізувати вже в найближчому майбутньому.

У Посольстві наголосили, що дуже важливим є те, що майже всі проєкти мають соціальне спрямування на допомогу Україні.

«У реаліях найжахливішої та найжорстокішої російської війни проти нашої держави дуже важливо забезпечити українській молоді здобуття якісної освіти. Такі проєкти допомагають дітям не лише швидко інтегруватись у нове середовище, але й опановувати нові знання. Наша молодь має можливість представити в Бельгії Україну як країну талановитих, креативних, сміливих та прогресивних молодих людей, якими ми надзвичайно пишаємось», – сказала Наталія Аношина.

Посольство України подякувало BelUkrA за організацію цього заходу, а також за важливу місію – підтримку української освіти в Бельгії. Особлива подяка висловлена бельгійській стороні, волонтерам за підтримку цього освітнього проєкту та надане сприяння.

Нагадаємо, у Люксембурзі відбулася офіційна церемонія відкриття Днів України в Люксембурзі, яка дозволила всім присутнім відкрити для себе красу та багатство української культури та мистецтва. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-