У Греції українська діаспора організувала дитячий культурний фестиваль

У Греції українська діаспора організувала дитячий культурний фестиваль

Фото
Укрінформ
В Афінах відбувся 5-ий Міжнародний фестиваль «Діти світу танцюють та співають задля миру», присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Греції. 

Культурний захід був організований Товариством підтримки та розвитку культурної спадщини «Трембіта» за сприяння мерії Перістері й у співпраці з Об'єднаною українською діаспорою в Греції і Грецьким форумом емігрантів.

У фестивалі взяли участь організації, об'єднання, асоціації та школи, які представляють різні національні громади Афін.

«Через повномасштабне російське вторгнення в Україну питання захисту дітей набуло особливої важливості. Внаслідок постійних обстрілів Росії постраждали мільйони дітей. Доля десятків тисяч депортованих дітей досі залишається невідомою», – наголосили в Посольстві.

Диппредставництво подякувало українській громаді за чергове привернення уваги до цієї вкрай важливої проблеми, а творчим колективам – за неймовірне представлення їх культур.

Нагадаємо, навесні в Афінах за підтримки Посольства України, Об'єднаної української діаспори у Греції, мерії Афін та за участі громадських організацій, товариств і об'єднань відбувся Міжнародний фестиваль «Colors of Pysanka».

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-