Посол в Естонії зустрілася з українцями в місті Пярну

Посол в Естонії зустрілася з українцями в місті Пярну

Фото
Укрінформ
Посол України в Естонській Республіці Мар’яна Беца під час регіональної поїздки до міста Пярну провела зустріч з активістами місцевої української громади й українськими переселенцями, які знайшли прихисток у місті.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці. 

Зауважується, що в центрі уваги зустрічі були питання, пов’язані з нагальними потребами місцевої української громади.

Також Мар’яна Беца зустрілася з мером Пярну Ромеком Козенкраніусом та подякувала за зусилля місцевої влади щодо забезпечення місцевою владою потреб тимчасових переселенців з України, які знайшли прихисток у місті.

Крім того, у рамках візиту посол України відвідала місцеву школу Таммсааре, де зустрілася з педагогічним колективом школи та дітьми тимчасово переміщених осіб з України та ознайомилася з системою навчання і комплексною допомогою, яку естонська сторона надає українським дітям.

«Під час візиту до Пярну Посол України відвідала виставку живопису у Музеї сучасного мистецтва, де зустрілася з директором Музею Марком Соосааром та українською художницею Мариною Шкарупою, чиї живописні твори також представлені на виставці», – додали в Посольстві.

Нагадаємо, у травні посол України в Естонській Республіці Мар’яна Беца провела зустріч з активістами української громади й українськими переселенцями в місті Вільянді.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-