Діаспора запросила на масштабну подію до Дня вишиванки в Абу-Дабі

Діаспора запросила на масштабну подію до Дня вишиванки в Абу-Дабі

Укрінформ
Українська жіноча ініціатива в ОАЕ запрошує на культурну подію «Українська вишиванка: через століття до сьогодення», яка відбудеться 21 травня в Абу-Дабі з нагоди Дня вишиванки.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Української жіночої ініціативи в ОАЕ.

За повідомленням, захід поєднає майстер-класи, лекції та фольклорні вистави, через які відвідувачі зможуть дізнатися про українську культуру, традиції, та українську вишиванку зокрема. Подія є відкритою та безплатною для участі представників усіх національностей. Основною мовою заходу буде англійська.

«Відвідувачі та учасники зможуть насолодитися виставкою українських вишиванок, виступами дитячих та дорослих творчих колективів та, звичайно ж, спробувати себе в опануванні традиційної української вишивки та створенні ляльки-мотанки в рамках двох безплатних майстер-класів», – ідеться в анонсі.

Захід відбудеться 21 травня о 12:30-19.00 у приміщенні Creative hub (Youth hub) в Абу Дабі. Зареєструватися можна за посиланням.

Партнери заходу: Abu Dhabi Creative Hub, Посольство України в ОАЕ, Ансамбль української пісні і танцю в ОАЕ «Червона Калина», Українська школа «Софія», Українська школа в Абу-Дабі «Дивосвіт», видання «Емірати Сьогодні».

Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, українські школи в Об'єднаних Арабських Еміратах «Дивосвіт» та «Софія» провели для дітей майстер-класи з писанкарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-