У Ліверпулі українців запросили на святкування з нагоди «Євробачення»

У Ліверпулі українців запросили на святкування з нагоди «Євробачення»

Укрінформ
Українська громада запросила на святкові заходи з нагоди проведення пісенного конкурсу «Євробачення» у Ліверпулі, які відбудуться 13 травня.

 Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила спільнота «Українці у Ліверпулі, Вірралі, Честері», яка є організатором події.

«Приходьте святкувати Євробачення з нами! У програмі концертна програма, перегляд Євробачення на великих екранах, багато хорошого настрою та спілкування», – йдеться в анонсі

Зауважується, що до заходів приєднаються українські друзі з «Союзу Українців у Великій Британії», що є найбільшою українською громадською організацією в Сполученому Королівстві, яка об'єднує етнічних українців та прихильників України у Великій Британії.

Святкування відбудеться у суботу о 18:30 у Hotel Anfield за адресою: 23 Anfield Rd 23 Anfield Road Anfield L4 0TE United Kingdom. Квитки є безплатним. Їх можна забронювати за посиланням.

Нагадаємо, на пісенному конкурсі «Євробачення-2023», який пройде у Ліверпулі, з 3 по 14 травня діятиме український бульвар під назвою Discover Ukraine.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-