У Таллінні відбувся благодійний концерт «Слава Україні»

У Таллінні відбувся благодійний концерт «Слава Україні»

Фото
Укрінформ
У Кадріорзькому палаці в Таллінні відбувся благодійний концерт «Слава Україні» – щорічний традиційний концерт, організований Асоціацією українських організацій Естонії і присвячено Дню Незалежності Естонії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонській Республіці.

У культурному заході взяли участь учні недільної школи «Надія», ансамбль бандуристок Асоціації українських організацій в Естонії та хор естонської музичної школи Maire Eliste.

Присутні на концерті мали змогу насолодитися як естонськими національними піснями, так і красою українських музичних шедеврів.

Читайте також: В Естонії діаспора організувала виставку українських художників «Від болю до світла»

Символом єднання українського та естонського народів стало спільне виконання всіма учасниками концерту попурі з українських пісень.

Концерт відвідала посол України в Естонії Мар’яна Беца. Звертаючись до присутніх, вона висловила подяку керівництву Асоціації, школи «Надія», естонської музичної школи Maire Eliste та Кадриорзького палацу за організацію концерту.

Також пані посол вчергове подякувала керівництву Естонії та всьому естонському народові за щиру підтримку, яку вони надають Україні у боротьбі за свободу проти російського агресора.

Нагадаємо, раніше в лютому в Таллінні відбулося відкриття виставки дитячих малюнків «Дружба між Естонією та Україною».

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-