На різдвяному дипломатичному базарі в Афінах представили український стенд

На різдвяному дипломатичному базарі в Афінах представили український стенд

Фото
Укрінформ
На 22-му різдвяному дипломатичному базарі в Афінах, на якому десятки країн представили свої культурні надбання, традиції та кухню, працював український стенд.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Греції.

Зауважується, що серед багатого культурного різномаїття український стенд влучив у серце кожного гостя та зайняв там особливе місце.

За повідомленням, серед страв, які пропонували українські господині, можна було знайти борщ, вареники, канапки з салом та оселедцем, львівські сирники, деруни, млинці та пиріжки з різними начинками та багато інших смаколиків з різних куточків України.

Також українські майстрині представили творчий доробок українського народу - від ляльок мотанок до традиційних оберемків. Особливе захоплення викликали картини з українським колоритом, чарівні новорічні прикраси, виконані власноруч з елементами національної культури, а також дерев’яні іграшки та прикраси ручної роботи.

Крім того, під час заходу виступили українські колективи суботніх шкіл - діти представили елементи українських традиційних танців від гопака до гуцульських танців. Вони викликали неймовірно позитивну хвилю емоцій від глядачів, які своїми щирими посмішками та безперервними оплесками підтримували наші колективи. 

Нагадаємо, у листопаді сотні українців Греції пройшли мирною ходою центром Афін та провели на Синтагмі (площі Конституції), де розташована будівля грецького парламенту, мітинг "Жодних переговорів з терористами".

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-