У Вільнюсі вшанували загиблих через агресію рф українців, запаливши десятки свічок

У Вільнюсі вшанували загиблих через агресію рф українців, запаливши десятки свічок

Фото
Укрінформ
У День пам’яті померлих, на знак вшанування пам'яті всіх громадян України, життя яких несправедливо забрала розпочата росією кривава війна, біля Посольства України у столиці Литви запалити десятки свічок.  

Як передає Укрінформ, про це Посольство України повідомило у Фейсбуці.

«За останні 8 років збройної агресії рф проти України, російські окупанти принесли горе і страждання в тисячі українських родин. Ця руйнівна війна залишила по собі незліченну кількість зламаних життів, осиротілих дітей, позбавлених дитинства, батьків, які оплакують своїх синів та доньок. Ми ніколи не пробачимо і не забудемо жорстокі злочини російських загарбників», – заявили у диппредставництві та висловили впевненість у перемозі України.

Посольство подякувало всім українцям і литовським друзям, що долучились до цього пам'ятного заходу. Також щира вдячність висловлена Asociacija Lygiai – за ініціативу та солідарність.

Нагадаємо, у Вільнюсі під гаслом «Росія – країна-терорист» пройшла акція протесту проти масових ракетних ударів, яких завдали російські загарбники по всій території України вранці 10 жовтня.

Фото: Посольство України в Литві / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-