Українці взяли участь у Міжнародному благодійному базарі в Дубліні

Українці взяли участь у Міжнародному благодійному базарі в Дубліні

Фото
Укрінформ
Українці Ірландії взяли участь у щорічному Міжнародному благодійному базарі в Дубліні ICB - International Charity Bazaar Dublin.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Ірландії. 

«Ми були дуже раді разом з іншими дипломатичними представництвами в Ірландії взяти участь у щорічному Міжнародному Благодійному Базарі та поділитися українською культурою, національними смаколиками та автентичними виробами українських майстрів з усіма охочими», – йдеться в дописі. 

Читайте також: У школах Ірландії навчаються майже 12 тисяч дітей з України

Зауважується, що частину зібраних коштів передадуть Асоціації українців в Ірландії для розвитку українських шкіл в Ірландії.

«Безмежно вдячні усім, хто допомагав в організації українського стенда на базарі: українській громаді, волонтерам та, безумовно, усім тим, хто надав свої чудові вироби», – подякували у Посольстві.

Як повідомила на своїй фейсбук-сторінці благодійна організація Ukrainians Helping Ukrainians Galway/ UHUG, яка теж брала участь в International Charity Bazaar Dublin, до української делегації під час заходу завітала перша леді Ірландії Сабіна Гіґґінс. 

Нагадаємо, у вересні тисячі українців та ірландців зібралися в замку Howth Castle на фестиваль «Thank you Ireland», який мав на меті продемонструвати вдячність народу Ірландії за безпрецедентну підтримку українців, що знайшли прихисток у країні. 

Фото: Embassy of Ukraine to Ireland, UHUG / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-