Українці турецького Самсуна закликали визнати рф державою-терористом і покарати її

Українці турецького Самсуна закликали визнати рф державою-терористом і покарати її

Фото
Укрінформ
Українська діаспора Самсуна, що на чорноморському узбережжі Туреччини, провела акцію протесту проти дій росії в Україні та закликали міжнародну спільноту визнати рф державою-терористом, покарати за воєнні злочини в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на повідомлення Чорноморської асоціації українців у Фейсбуці

«Ми просимо турецький уряд надати ще військову допомогу та дякуємо за підтримку українського народу. Просимо притягнути до міжнародного суду військових злочинців росії, які чинять воєнні злочини та геноцид в Україні. Закликаємо міжнародних партнерів України визнати агресора, який вбиває мирних жителів України, державою-терористом», – ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, хвиля акцій на підтримку України та проти терору, який влаштовує росія, прокотилися світом. Зокрема після масових ракетних ударів по українським містам 10 жовтня акції пройшли в Аргентині, Канаді, США, Естонії, Північній Македонії, Польщі, Франції, Нідерландах, Австрії та багатьох інших країнах. 

Нагадаємо, що в іншому турецькому місті – Стамбулі – мітинги на захист України й українців, проти дій росії в Україні та розв’язаної нею війни, проходять щоденно біля вежі «Одакулє» у центрі в Стамбула о 15.00.

Фото: Чорноморська асоціація українців / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-