Центр з надання гуманітарної допомоги українцям у Барселоні отримав приміщення

Центр з надання гуманітарної допомоги українцям у Барселоні отримав приміщення

Фото
Укрінформ
У Барселоні українській громаді передали приміщення для збору та видачі гуманітарної допомоги тимчасово переміщеним українським сім'ям, що проживають в іспанському місті та поблизу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила президентка Української асоціації «Джерело», Барселона, Ольга Дзюбан.

«Дякуємо банку Zurich, сеньорі Cristina Comis Rüth, Генеральному Консульству України за надане приміщення на Via Laietana, 33 для збору та видачі гуманітарної допомоги тимчасово переміщених українським сім'ям, що проживають у Барселоні та поблизу. Локаль після робочого часу використовуємо також для безплатних курсів іспанської мови для даної категорії людей», – написала вона.

За словами Дзюбан, у Центрі допомоги біженцям можна отримати харчові продукти, зокрема дитячі.

Центр працює з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 18:00. Деталі – за посиланням.

Нагадаємо, кілька сотень українців узяли участь в акції «Вишиванка – культурний щит українців», що відбулася у Барселоні.

 24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Olga Dzyuban / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-