У Берліні відбувся концерт на підтримку України «Життя переможе»

У Берліні відбувся концерт на підтримку України «Життя переможе»

Фото, відео
Укрінформ
У столиці ФРН відбувся великий благодійний концерт просто неба Life Will Win («Життя переможе») на підтримку надання Україні статусу кандидата в ЄС, зібрані кошти підуть на медичне обладнання для поранених українських героїв.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

З відеозверненням до присутніх звернувся Президент України. Він подякував усім, хто підтримує нашу державу,  в тому числі на шляху до ЄС. Володимир Зеленський зазначив, що українська сміливість має безпрецедентну силу. «Прийміть Україну та зміцніть Європу», - закликав він.

Посол України у ФРН Андрій Мельник також висловив вдячність німецьким друзям  нашої країни, зокрема мешканцям та владі Берліна за те, що українські біженці почуваються тут як удома.

У Берліні відбувся благодійний концерт на підтримку України / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Державний секретар із питань взаємодії, сприяння демократії та міжнародної діяльності уряду Берліна Ана-Марія Траснеа запевнила українських друзів у солідарності. «російський режим приніс масивні руйнування та нестерпні страждання Україні, але життя переможе! Ми продовжимо підтримувати Україну та будемо стояти на її боці! Цим концертом ми посилаємо сигнал проти злочинної загарбницької війни росії, яку нічим не можна виправдати», - заявила вона та закликала глядачів жертвувати на підтримку України.

Читайте також: У Варшаві стартував Європейський благодійний тур на підтримку України «Життя Переможе»

Берлін став черговим майданчиком для туру, в якому беруть участь Олег Скрипка, Злата Огневич, Monatic, Pianoбой, Wellboy і Студія Квартал 95. Благодійні концерти вже побачили та ще побачать у Варшаві, Празі, Будапешті, Відні, Бухаресті, Флоренції, Мадриді, Лісабоні. Зібрані гроші будуть використані для придбання рентгенопрозорих операційних столів для українських лікарень, де лікують поранених воїнів.

Планується придбати п'ять таких столів, розповіли Укрінформу організатори. Вони впевнені, що гроші буде зібрано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-