У Нідерландах на підтримку України покажуть документальні фільми про війну

У Нідерландах на підтримку України покажуть документальні фільми про війну

Укрінформ
У нідерландському Роттердамі пройде вечір документальних фільмів, присвячених війнам і їх наслідкам, зокрема, в українському Маріуполі та нідерландському Роттердамі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, після незліченних авіаударів по мирному Маріуполю, від міста майже нічого не залишилося. Так само 1940 року був вщент зруйнований Роттердам.

«Наші кінопокази – це нагадування про рідну домівку для українців, які перебувають за кордоном. Дуже особиста історія від імені українського народу для європейців. Ви можете легко проявити своє співчуття і допомогти закінчити цю війну. Просто приходь подивитись фільм», – сказала в коментарі Укрінформу одна з чотирьох організаторів показу Ганна Кахіані.

Благодійний кінопоказ відбудеться 31 травня 2022 року о 20:30 у кіноклубі «Український сигнал» у Роттердамі.

Вартість квитків – 22, 49 євро. Їх можна придбати за посиланням. Усі зібрані кошти підуть на допомогу Україні.

Захід проходить за підтримки Українського дому у Роттердамі. Глядачі зможуть побачити шість робіт українських режисерів. Вони були зняті після 2014 року, тобто після старту війни Росії проти України.

Нагадаємо, у Нідерландах запустили додаток, який фактично перетворює телефон на кишеньковий перекладач і допомагає спілкуватися з українцями, змушеними залишити країну через війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-